Marius Lăcătuş, fost fotbalist al echipei Steaua și al naționalei României, a rămas fără permis de conducere, după ce nu a acordat prioritate pietonilor în zona Gării de Nord din București.

Marius LacatusFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

După Dănuț Lupu, și Marius Lăcătuș are probleme cu legea - Nu a acordat prioritate pietonilor

Vineri dimineața, Lăcătuș a fost surprins neacordând prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, scrie News.ro.

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul pentru 60 de zile. De asemenea, Marius Lăcătuş a fost amendat si cu 870 de lei.

„La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 870lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunțat Brigada Rutieră.

Recent, fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni de închisoare cu executare, după ce a fost prins în mai multe rânduri conducând fără permis.

Marius Lăcătuș a jucat timp de 13 sezoane la Steaua, în perioadele 1983-1989 și 1993-2000, timp în care a cucerit Cupa Campionilor Europeni (1986), Supercupa Europei (1987), 10 titluri de campion si șapte Cupe ale României. A îmbrăcat tricoul naționalei României de 84 de ori și a înscris 13 goluri.

În varsta 59 de ani, Lăcătuș a antrenat și echipa lui Gigi Becali (FCSB), în trei mandate, 2007-2008, 2009 și 2010-2011. Ultima oară a pregătit formația CSA Steaua (2018-2019).

S-ar putea să te intereseze și:

>> Fostul fotbalist Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare / A fost dat în urmărire

>> Prima reacție a lui Dănuț Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare: „Poate că dacă mă prindeau beat sau drogat îmi dădeau mai puțin” / El nu se află în țară

>> Dănuț Lupu, dat în urmărire de către Poliție după ce a fost condamnat definitiv la închisoare