Sepsi continuă să caute jucători pentru a-și contura cât mai repede lotul pentru sezonul următor: După Mihajlo Neskovic (24 de ani, mijlocaș ofensiv) și Marcelo Freitas (29 de ani, închizător), deja adjudecați și despre care HotNews a scris în premieră, formația covăsneană mai bifează un nune: Stefan Hajdin, jucător de 30 de ani ce acoperă toată banda stângă, cotat la 800.000 de euro pe Transfermarkt.

Sepsi Sfantu GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stefan Hajdin va juca la Sepsi

Hajdin, care are dublă cetățenie, sârbă și croată, traversează un sezon fantastic la Zeleznicar Pancevo, unde a strâns 6 goluri și 7 pase decisive în 29 de prezențe.

Fotbalistul crescut la Steaua Roșie Belgrad mai are în CV cluburi precum Zemun, BASK Belgrad, Stari Banovci, Spartak, Vozvodac. Pentru Steaua Roșie are doar 10 prezențe.

„Da, suntem înțeleși cu el. Andres va pleca înapoi și cred ca Hajdin ne poate ajuta”, a confirmat Hadnagy pentru HotNews.

Pleacă Safranko!

Aflat la final de contract, Pavol Safranko (29 de ani) va părăsi Sepsi în această vară. Slovacul nu va prelungi înțelegerea, așa că runda următoare va fi ultima pentru el la echipă covăsneană.

Nu și în Liga 1. Atacantul cu 8 goluri în 44 de apariții în acest sezon în toate competițiile s-ar fi înțeles cu CFR Cluj. Surse HotNews susțin că între cele două părți există un acord și sunt mari șanse ca Safranko să evolueze din sezonul următor sub comanda lui Dan Petrescu.