Viitorul lui Kylian Mbappe este incert la Paris Saint Germain, după ce francezul nu ar fi activat clauza de prelungire a contractului până în 2025. Conducerea clubului l-a anunțat că va fi vândut chiar din această vară dacă nu își va prelungi acordul, iar Real Madrid încearcă să profite de această situație.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PSG cere 200 de milioane de euro în schimbul lui Kylian Mbappe

Chiar dacă l-a adus pe Joselu de la Espanyol, Real Madrid nu a rezolvat problema atacantului pentru sezonul următor.

Formația antrenată de Carlo Ancelotti a oficializat recent transferul lui Arda Güler de la Fenerbahçe, însă ochii fanilor rămân ațintiți către capitala Franței, de unde se așteaptă vești în privința lui Kylian Mbappe.

Dorit și anul trecut pe Santiago Bernabeu, Kylian Mbappe nu vrea să își prelungească contractul cu Paris Saint Germain, iar oficialii clubului de pe Parc des Princes vor să îl vândă chiar în această vară.

Potrivit cotidianului Cadena Ser, Paris Saint Germain solicită suma de 200 de milioane de euro în schimbul lui Mbappe, iar contractul pregătit de Real Madrid este de asemenea unul impresionant.

Mbappe ar urma să încaseze anual 50 de milioane de euro, iar clauza de reziliere va fi de un miliard de euro.

Pe data de 26 iulie Paris Saint Germain va începe stagiul de pregătire și cel mai probabil transferul se va concretiza până la această dată.