​Atmosfera de la clubul Paris Saint Germain este una foarte tensionată, după ce Kylian Mbappe a dezvăluit că nu va activa clauza de prelungire a contractului până în 2025 cu formația pariziană. Atacantul din Hexagon a revenit cu lămuriri.

Kylian MbappeFoto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

>>> „Messi nu a avut parte în Franța de respectul pe care-l merita”, spune Kylian Mbappe

Kylian Mbappe vrea să continue la PSG

În vârstă de 24 de ani, Kylian Mbappe a transmis o scrisoare către oficialii celor de la Paris Saint Germain prin care i-a anunțat că nu își va activa clauza de prelungire a contractului până în vara anului 2025.

Cei din conducerea clubului s-au arătat iritați de decizia acestuia, iar mesajul campioanei Franței este unul clar - fie ca semna prelungirea înțelegerii scadente în iulie 2024, fie va fi cedat la o altă echipă chiar în această vară, în ideea de a nu-l pierde gratis.

Aflat în cantonamentul echipei naționale de fotbal a Franței, Kylian Mbappe a fost prezent la conferința de presă dinaintea partidei cu Gibraltar și a clarificat situația privind scrisoare înaintată către cei din conducerea PSG-ului.

„Nu am crezut că o scrisoare poate ucide pe cineva, nu cred că am jignit pe nimeni. Nu e nevoie să explic de ce am trimis-o, am motivele mele. Reacțiile contează prea puțin pentru mine.

Accept totul, oamenii mă pot critica, sunt tânăr și sunt lucruri în viață care nu se înțeleg și îmi pare rău. Știu ce am spus (n.r. când a semnat prelungirea contractului cu PSG, în 2022) și nu-mi pasă ce spun oamenii.

Am răspuns deja la asta, obiectivul meu este să continui la PSG, este singura mea opțiune deocamdată, așa că sunt gata să mă prezint la reunire. Și de acum aștept întrebări despre jocul echipei naționale, al cărei căpitan sunt și de aceea am venit aici.” - a spus Kylian Mbappe.