Rămasă fără atacant după plecarea lui Karim Benzema, Real Madrid a confirmat luni transferul unui fotbalist care vine sub formă de împrumut de la o echipă care a retrogradat în liga secundă a Spaniei.

Joselu, EspanyolFoto: LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Joselu este noul atacant al celor de la Real Madrid - Vârful a retrogradat cu Espanyol

Rămasă fără Karim Benzema și Mariano Diaz, Real Madrid a căutat cu disperare un atacant, care să fie adus pentru o sumă mică.

După lungi căutări, madrilenii au oficializat luni transferul lui Joselu, adus sub formă de împrumut de la Espanyol, formație ce a retrogradat în liga secundă a Spaniei.

Atacantul în vârstă de 33 de ani va juca până în vara anului 2024 pe Santiago Bernabeu, iar Real Madrid a achitat suma de 500.000 de euro pentru împrumutul acestuia.

În cazul în care va dori să îl păstreze definitiv, Real va avea de achitat o clauză de 1.5 milioane de euro.

Joselu a strâns 38 de apariții pentru Espanyol în sezonul recent încheiat, reușind să marcheze de 17 ori pentru gruparea catalană.

În martie anul acesta vârful a debutat și la echipa națională de fotbal a Spaniei, pentru care a punctat deja de 3 ori în 4 apariții.

Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, a confirmat că Joselu este ultimul transfer pe care „los blancos” îl vor face în această vară.