Real Madrid a anunțat recent transferul mijlocașului englez Jude Bellingham, iar președintele Florentino Perez lucrează la aducerea unui atacant care să îl înlocuiască pe Karim Benzema, plecat la Al-Ittihad.

Victor Osimhen, NapoliFoto: Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Victor Osimhen, pe lista lui Real Madrid

Plecarea lui Karim Benzema o obligă pe Real Madrid să aducă cel puțin un atacant.

Madrilenii au oficializat miercuri transferul lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund, iar Florentino Perez trebuie să cumpere măcar un atacant pentru sezonul următor.

Deși se vorbea inițial despre aducerea lui Harry Kane, Real Madrid vrea un atacant de calibru, iar presa din Spania scrie că madrilenii sunt gata să îl cumpere pe Victor Osimhen.

Proaspăt câștigător al campionatului Italiei cu Napoli, Osimhen a terminat pe primul loc în clasamentul golgheterilor în Serie A (26 de goluri) și poate reprezenta o soluție perfectă pentru atacul spaniolilor.

Cotat la 120 de milioane de euro conform Transfermarkt, Victor Osimhen a mai jucat în cariera sa la VfL Wolfsburg, Charleroi și Lille, de unde a fost și cumpărat de Napoli pentru suma de 75 de milioane de euro.

Napoletanii au anunțat în mai multe rânduri că Osimhen nu va pleca de la echipă pentru o sumă de sub 100 de milioane de euro, așa că rămâne de văzut dacă Real va fi dispusă să dea acești bani pentru nigerian.