Al-Ittihad, campioana Arabiei Saudite, este foarte activă pe piața transferurilor si i-au transferat deja pe Karim Benzema și N'Golo Kante. O altă formație din Arabia Saudită a înaintat o ofertă de nerefuzat către alt star de la Real Madrid, iar acum se așteaptă răspunsul jucătorului.

Luka ModricFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Luka Modric, salariu de 50 de milioane de euro pe an la Al-Ahli

Fiind unul dintre cei mai importanți jucători de la Real Madrid, Luka Modric este foarte aproape de a părăsi și el echipa de pe Santiago Bernabeu.

Cu toate că mijlocașul croat a primit deja o propunere de prelungire a contractului cu Real Madrid (pe încă un an), în prezent nu a fost oficializat nimic, iar arabii doresc să îl ademenească pe fotbalistul în vârstă de 37 de ani cu o ofertă uriașă.

Concret, jurnaliștii de la Sport.es scriu că cei de la Al-Ahli i-au propus lui Luka Modric un contract pe doi ani și un salariu anual de 50 de milioane de euro. Mai mult decât atât, Modric ar urma să primească la semnătură suma de 20 de milioane de euro.

Transferul ar fi realizabil, mai ales că Sergio Ramos este și el dorit de aceeași echipă după despărțirea de Paris Saint Germain.

10 milioane de euro este cota de piață a lui Luka Modric, potrivit Transfermarkt.

Modric este din august 2012 la Real Madrid, iar de atunci a strâns 488 de apariții în tricoul „los blancos”.