Campionatul Arabiei Saudite este pe cale să crească considerabil vara aceasta. După sosirea lui Cristiano Ronaldo și mai nou Karim Benzema, un alt fotbalist din Premier League este ademenit cu un salariu uriaș.

N'Golo KanteFoto: John Walton / PA Images / Profimedia

N'Golo Kante, dorit de Al-Ittihad - Salariu anual de 100 de milioane de euro

Chiar dacă nu a jucat mai deloc în ultimul an din cauza unei accidentări foarte grave, N'Golo Kante este în continuare un fotbalist care prezintă interes, mai ales pentru echipele din Arabia Saudită.

Al-Ittihad a oficializat marți seară transferul lui Karim Benzema, iar jurnalistul Fabrizio Romano anunță că aceștia i-au făcut o ofertă și lui N'Golo Kante, fotbalistul celor de la Chelsea.

Aflat în ultimele săptămâni de contract cu Chelsea, Kante nu va rămâne pe Stamford Bridge și va semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract.

Sursa citată menționează că cei de la Al-Ittihad i-au propus lui Kante un contract pe 3 ani și un salariu anual de 100 de milioane de euro.

Oficialii clubului din Arabia Saudită ar fi deja în Londra și pregătesc toate documentele necesare pentru ca jucătorul să poată semna în cel mai scurt timp posibil.

Cotat la 20 de milioane de euro conform Transfermarkt, Kante a mai evoluat în Europa la Boulogne, Caen și Leicester.

Acesta a ieșit campion mondial cu naționala Franței în 2018.