Antrenorul Daniel Oprița și juristul Florin Talpan s-au contrat de la distanță după înfrângerea suferită în fața rivalei Dinamo, scor 3-0, iar clubul CSA Steaua a reacționat miercuri prin intermediul unui comunicat oficial.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CSA Steaua spune că opiniile avute de Daniel Oprița și Florin Talpan sunt „păreri personale”

După ce Oprița a afirmat că i-a blocat numărul lui Talpan pentru că acesta i-a cerut să demisioneze, iar juristul a răspuns printr-o postare în care îi reproșa antrenorului că nu a reușit să promoveze, CSA a afirmat că părerile celor doi „nu au legătură cu poziția oficială a insituției”.

„În legătură cu ultimele apariții în spațiul public, Clubul Sportiv al Armatei STEAUA face următoarele precizări:

1. Opiniile avute de Florin Talpan și Daniel Oprița sunt păreri personale și nu au legătură cu poziția oficială a instituției. Clubul nostru respectă libertatea de exprimare, garantată de articolul 30 din Constituția României, dar nu poate tolera acțiuni care aduc prejudicii de imagine celui mai mare brand sportiv din România;

2. Fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce declară și va suporta consecințele nerespectării regulamentelor interne;

3. Punctele oficiale de vedere ale Clubului Sportiv al Armatei STEAUA sunt exprimate doar de către conducerea clubului sau de către biroul relații publice.

În final, ținem să asigurăm opinia publică că Steaua București va comunica oficial, ori de câte ori situația o va impune” - CSA Steaua.

Liga 2, clasament play-off

1. Poli Iași 57 puncte

2. CSA Steaua 49

3. Dinamo București 46

4. Oțelul Galați 46

5. Unirea Dej 42

6. Gloria Buzău 40.

De știut:

  • Vor mai avea loc în play-off-ul din Liga 2: Poli Iași - Dinamo, CSA Steaua - Gloria Buzău și Oțelul Galați - Unirea Dej (etapa 10).
  • La egalitate de puncte între Dinamo și Oțelul, gălățenii vor promova pentru că aveau mai multe puncte la începutul play-off-ului.