Daniel Oprița a dezvăluit după înfrângerea cu Dinamo (0-3) că i-a blocat numărul de telefon lui Florin Talpan după ce acesta i-a cerut să demisioneze de la CSA Steaua, iar juristul clubului a postat un mesaj pe Facebook în care îl atacă pe antrenor.

Florin TalpanFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Florin Talpan spune că Daniel Oprița este vinovat pentru rezultatele slabe ale Stelei

Într-o postare foarte lungă, Talpan afirmă că Daniel Oprița este responsabil pentru rezultatele slabe înregistrate de CSA Steaua în ultima perioadă și spune că l-ar fi dat afară „pentru incompetență”.

„Daniel Oprița, nu mai minți, deoarece te faci de râsul lumii! M-ai sunat sâmbătă să mă iei la rost că ți-am cerut demisia pentru rezultatele 'remarcabile' obținute de Steaua în play-off. Nu ți-am cerut demisia, domnule Oprița! Am spus doar că dacă eu eram comandantul clubului te dădeam afară!

Sunt un perfecționist! Atâta timp cât eu câștig dosare în instanță, în fața a cinci avocați ai FCSB-ului, atunci și voi trebuie să câstigați meciurile și să fiți pe locul 1.

Mi-ai închis telefonul în nas ca un 'bărbat' care știe să susțină o conversație! Te-am sunat înapoi să te întreb de ce închizi telefonul. A durat un minut! Domnule Oprița, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo cu 3-0. A luat 5 goluri și 'a fost dezmembrată' la Iaşi. A fost învinsă la Buzău !

De 5 etape, dle Oprița, Steaua nu mai bate nici o echipă! De 5 etape, echipa s-a prăbusit 'subit' si nu mai joacă nimic! Steaua a luat 8 goluri în două etape, dle Oprița!!!

La orice club profesionist din lume, antrenorul și-ar asuma toate aceste umilințe! La începutul sezonului vă lăudati în presă, dle Oprița, că aţi făcut lot pentru promovare, ca aţi avut mână liberă să alcătuiți o echipă si un lot pentru primul loc. Dar nu a fost așa!

Am spus și o susțin: dacă eu eram comandantul clubului te dădeam afară pentru incompetență! M-ai sunat și duminică și nu ți-am răspuns, pentru că eu lucram la apărări în dosarul în care FCSB cere anularea tuturor mărcilor clubului Steaua! Un nou dosar !!!!! Da! Un altul!

Eu nu aveam și nu am chef de ceartă. Stimate antrenor cu 'rezultate remarcabile', eu nu îmi permit să stau duminică să ma cert la telefon și nici să îi deranjez pe alții cu telefoanele! Nu știu de ce m-ai blocat și nici nu mă interesează. Nu eu te deranjez!

Ai pierdut lamentabil aproape toate meciurile din play-off. Steaua a fost călcată în picioare și în loc să îți asumi aceste umilințe, ai ales să dai vina pe mine, ca să acoperi tot acest dezastru.

Ești un perdant, dle Oprița! Te-ai făcut de râs! Locul 2 în Liga a 2-a? În locul tău mi-ar fi rușine! În locul tău mi-aș asuma răspunderea și le-aș cere scuze fanilor Stelei pentru toate aceste umilințe. Și pentru toate aceste minciuni!

Chiar nu îți este rușine să îti acoperi incompetența și lipsa de rezultate? Nu e suficient că eu câștig dosarele în instantă pentru Steaua (marcă, nume, palmares), acum trebuie sa fac și 'joc de glezne' în locul tău la antrenamente?

Dar tu, ca antrenor? Chiar nu ai nicio vină, dle Oprița? Chiar nu îți asumi nicio responsabilitate pentru umilințele astea? Chiar nu ai pic de rușine față de toți oamenii care iubesc Steaua?” - Florin Talpan pe Facebook.

Liga 2, clasament play-off

1. Poli Iași 57 puncte

2. CSA Steaua 49

3. Dinamo București 46

4. Oțelul Galați 46 (-1 meci)

5. Unirea Dej 40

6. Gloria Buzău 39 (-1 meci).

De știut:

  • Vor mai avea loc în play-off-ul din Liga 2: Gloria Buzău - Oțelul Galați (etapa 9), Poli Iași - Dinamo, CSA Steaua - Gloria Buzău și Oțelul Galați - Unirea Dej (etapa 10).
  • La egalitate de puncte între Dinamo și Oțelul, gălățenii vor promova pentru că aveau mai multe puncte la începutul play-off-ului.