Eternul derbi dintre Dinamo și CSA Steaua s-a închieat cu victoria categorică a alb-roșiilor, scor 3-0, în etapa a noua a play-off-ului ligii secunde.

Jucatorii echipei Dinamo BucurestiFoto: Inquam Photos / Mihai-Antonio Vasile

Dinamo – CSA Steaua 3-0, în play-off-ul Ligii 2

În fața a 15.000 de spectatori, care au făcut o atmosferă de meci mare, Dinamo a fost mai periculoasă și a ratat mai multe șanse de a deschide scorul în prima repriză.

După pauză, partida a fost întreruptă pentru mai multe minute, după ce galeria celor de la CSA Steaua a desfășurat un spectacol pirotehnic și mai multe torțe au ajuns pe gazon.

Giafer a deschis scorul în minutul 77 după o fază fixă, când a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Dincă la șutul lui Alexandru Pop.

În cel de-al patrulea minut de prelungiri, Ghezali a finalizat excelent un contraatac al dinamoviștilor, după o combinație cu Ahmed Bani.

Scorul final a fost stabilit de același Ghezali, care în minutul 90+9 a transformat lovitura de la 11 metri acordată după faultul asupra lui Florescu.

După acest rezultat, Dinamo încă speră la promovarea directă în SuperLigă, reușind să egaleze la puncte Oțelul și urcă pe locul al treilea grație golaverajului superior.

Etapa a noua a play-off-ului Ligii 2

Unirea Dej – Poli Iași 0-0

Dinamo – CSA Steaua 2-0

Gloria Buzău – Oțelul Galați / Marți 19:00

Clasamentul play-off-ului Ligii 2

1. Poli Iași – 57 p / 9 j

2. CSA Steaua – 49 p / 9 j

3. Dinamo – 46 p / 9 j

4. Oțelul Galați – 46 p / 8 j

5. Unirea Dej – 40 p / 9 j

6. Gloria Buzău – 39 p / 8 j