Lionel Messi a revenit miercuri la antrenamentele celor de la Paris Saint Germain, iar starul argentinian a avut parte de o primire ca la carte.

Lionel Messi, campion mondialFoto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Argentinei în Qatar, Lionel Messi a avut parte de o pauză mai mare față de ceilalți colegi de la PSG, însă miercuri a revenit la baza de pregătire a parizienilor.

Lionel Messi, primit ca un adevărat campion la Paris

Dis de dimineață, Lionel Messi a ajuns la baza campioanei Franței, iar la primul antrenament a avut parte de o surpriză din partea colegilor și a staff-ului.

Parizienii au făcut celebra gardă de onoare și l-au primit pe argentinian în aplauze, felicitându-l pentru triumful din Qatar, unde Argentina a reușit să pună mâna pe titlul mondial, chiar în fața Franței.

Mai mult decât atât, jurnalistul Fabrizio Romano a confirmat că există deja un acord între Paris Saint Germain și Lionel Messi pentru extinderea contractului scadent în vara acestui an.

Potrivit italianului, Messi ar urma să semneze un nou acord cu campioana Franței, care va fi valabil până în vara anului 2024.