Cristiano Ronaldo a ajuns deja la Riad și a semnat cu Al-Nassr, fiind prezentat de saudiți. La rândul său, Lionel Messi va ajunge curând acolo, însă nu din postura dorită de antrenorul Rudi Garcia.

Lionel MessiFoto: Andres Kudacki / AFP / Profimedia

Messi va juca împotriva lui Ronaldo

Paris Saint-Germain se va deplasa în Arabia Saudită pentru un meci amical cu o selecționată alcătuită din jucători de la Al-Nassr și Al Hilal, în cinstea sosirii lui Cristiano Ronaldo la Riad, scrie Marca.

Totuși, ar putea exista și un alt motiv de sărbătoare, PSG fiind gata să îi prelungească contractul lui Messi cu încă un sezon.

Două motive pentru prelungirea contractului lui Messi

Căpitanul Argentinei vrea să rămână în fotbalul de elită, odată cu revenirea la antrenamentele echipei pariziene. Dacă nu intervine ceva neprevăzut, săptămâna aceasta va fi anunțată extinderea angajamentului până la 30 iunie 2024.

Pe de o parte, PSG vrea să dea o lovitură de imagine lumii întregi, arătând forța clubului care nu vrea să facă niciun pas în spate, după ce argentinianul a ridicat trofeul Cupei Mondiale din Qatar.

În al doilea rând, francezii vor să pună cât mai curând capăt zvonurilor despre o posibilă revenire la Barcelona a lui Messi

PSG i-a propus prelungirea încă din vară

Conform informațiilor celor de la Marca, Lionel Messi a primit oferta de prelungire a contractului cu PSG încă de la începutul acestui sezon, conducerea clubului fiind foarte mulțumită de prestațiile lui.

Înainte de Campionatul Mondial din Qatar cele două părți s-au pus de acord privind termenii contractului, care urmează să fie semnat zilele viitoare.