Publicația spaniolă MARCA a făcut luni un anunț bombă cu privire la viitorul lui Cristiano Ronaldo, jucător care ar fi ajuns deja la un acord cu noua sa echipă, scrie sursa citată.

Cristiano RonaldoFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo joacă optimi de finală la CM Qatar 2022, marți de la ora 21, când Portugalia va da piept cu adversara României din preliminariile Euro 2024, Elveția.

Lusitanul este foarte concentrat pe ultimul său turneu final din carieră, dar nu a omis negocierile cu mai multe cluburi interesate de serviciile sale.

Conform MARCA, Ronaldo a ajuns deja la un acord cu noua sa echipă, iar mutarea va fi făcută chiar din această iarnă.

Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Al-Nassr și va încasa o avere în următorii 2 ani și jumătate

Al-Nassr este marea câștigătoare în cursa pentru semnătura lui Cristiano Ronaldo și portughezul va încasa un salariu uriaș, de aproximativ 100 milioane de euro pe an.

Conform jurnaliștilor spanioli, Ronaldo va semna un acord valabil pe doi ani și jumătate, iar de la 1 ianuarie 2023, portughezul va juca în prima ligă a Arabiei Saudite.

Cu toate că declarase în repetate rânduri că își dorește să mai joace măcar un an în UEFA Champions League, Cristiano Ronaldo s-a răzgândit și se retrage definitiv din sfera fotbalului de mare performanță, dacă mutarea se va concretiza.

David Ospina, Gonzalo Martinez, Anderson Talisca, Luiz Gustavo, Vincent Aboubakar ar urma să fie colegi cu lusitanul.

Fostul antrenor de la AS Roma și Lille, Rudi Garcia, este cel care antrenează în prezent echipa la care ar urma să ajungă Cristiano Ronaldo.