​Universitatea Craiova a anunțat că jucătorul Nicușor Bancu va fi supus unei intervenții chirurgicale și va absenta de pe teren între patru și șase luni.

Nicusor BanciuFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Nicușor Bancu va lipsi între 4 și 6 luni de la Universitatea Craiova

Accidentat la meciul cu Rapid din SuperLiga (încheiat 2-2 în Giulești), căpitanul Craiovei va fi nevoit să stea departe de gazon câteva luni bune, fiind o pierdere importantă pentru echipa antrenată de Mirel Rădoi.

„Nicuşor Bancu, căpitanul nostru, are nevoie de o intervenţie chirurgicală şi o perioadă de recuperare între 4 şi 6 luni. La cum îl ştim, în 3 luni este înapoi pe teren să apere culorile Universităţii Craiova.

Nu mai este nevoie să spunem că toată suflarea alb-albastră este alături de el. Şi nu avem voie să uităm că BancOne, accidentat fiind, a refuzat să iasă de pe teren în meciul din Giuleşti cu Rapid.

Un sacrificiu pentru culorile alb-albastre demn de un CĂPITAN al Ştiinţei!", a anunţat Universitatea Craiova pe Facebook.

Convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale cu Slovenia (Cluj-Napoca, 17 noiembrie, ora 21:00) și Republica Moldova (Chișinău, 20 noiembrie, ora 20:30), Nicușor Bancu va fi înlocuit de coechipierul Bogdan Vătăjelu.

U Craiova se află pe locul 4 în SuperLiga, cu 31 de puncte acumulate (un meci mai puțin jucat față de liderul Farul Constanța). Oltenii se găsesc la zece puncte în urma trupei lui Gică Hagi.