FCSB s-a impus pe terenul celor de la U Craiova 1948, 2-0, în runda cu numărul 18 din Liga 1. Imediat după meci, Gigi Becali a vorbit, în direct la Fotbal Club, la Digi Sport, despre situația antrenorului vicecampioanei României.

HotNews.roFoto: Hotnews

Patronul roș-albaștrilor a comentat și pe marginea situației tensionate de la Universitatea Craiova, după ce Mirel Rădoi a decis să excludă din lot 4 jucători. Gigi Becali apreciază sinceritatea finului său, însă afirmă că antrenorul de la FCSB n-ar putea niciodată să ia o astfel de decizie, din rațiuni financiare.

"Mie mi-a plăcut de Mirel cum a vorbit. A spus lucrurilor pe nume, nu cu diplomație. Dar, părerea mea, dacă va avea rezultate, are el câștig de cauză. Dacă nu, câștigă Rotaru. Rotaru vrea bani! O să zică Ivan, Markovic, jucători de valoare, iau bani pe ei... Și așa e!

Cum l-ar scoate Pintilii pe Tavi Popescu, pe nu știu cine... Dacă are rezultate, nu mă bag! Dar dacă nu are... Ai văzut, Coman a jucat doar cinci minute! Așa și Mirel, dacă va avea rezultate, va fi bine, dacă nu, va avea probleme. Îmi place de Mirel că spune adevărul", a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, la Digi Sport.

Citește mai mult pe Digisport.ro