Fanii lui Manchester United au trăit o nouă dezamăgire în acest sezon, gruparea de pe Old Trafford fiind învinsă fără drept de apel, scor 4-0, în deplasare, de Crystal Palace. Meciul a făcut parte din runda cu numărul 36 din Premier League.

Erik Ten HagFoto: Micah Crook/PPAUK / imago sportfotodienst / Profimedia

Înfrângerea îi complică și mai mult lui United șansele unei prezențe în viitoarea ediție a cupelor europene.

Echipă din a doua parte a ierarhiei (locul 14), Crystal Palace a punctat prin Michael Olise (13, 67), Jean-Philippe Mateta (39) şi Tyrick Mitchell (58).

Formația din Manchester are o serie neagră în ultima perioadă: a obținut o singură victorie în ultimele șapte partide: se află pe locul 8 din Premier League (poziția a șasea, ocupată în prezent de Newcastle, este ultima care duce în cupele europene, sezonul 2024-2025).

Până la finalul sezonului, echipa antrenată de Erik ten Hag mai are de disputat trei meciuri: cu Arsenal Londra, Newcastle şi Brighton.

De asemenea, United mai are de jucat în finala Cupei Angliei, din data de 25 mai, atunci când se va lupta pentru trofeu cu marea rivală Manchester City.

De știut:

  • Manchester United a fost învinsă de 13 ori în actuala ediție a Premier League, acesta fiind cel mai slab bilanț începând din 1992.

Premier League, clasament

1 Arsenal Londra 83 puncte (+1 meci)

2 Manchester City 82

3 Liverpool 78 (+1 meci)

4 Aston Villa 67 (+1 meci)

5 Tottenham Hotspur 60

6 Newcastle 56

7 Chelsea 54

8 Manchester United 54

9 West Ham United 49 (+1 meci) etc.

Rezumatul partidei dintre Crystal Palace și Manchester United: