După episodul mutării sticlelor de Coca-Cola, copiat și criticat în același timp, Cristiano Ronaldo a fost jignit de un fost internațional german. Într-o postare pe Instagram, starul portughez le răspunde contestatarilor printr-un mesaj scurt și la obiect.

HotNews.roFoto: Hotnews

"În timp ce îmi copiați trecutul, eu inventez viitorul", a scris Ronaldo pe Instagram adăugând o poză cu echipa Portugaliei de la Euro 2020.

Cristiano Ronaldo a creat valuri în toată lumea după ce a îndepărtat sticlele de Cola-Cola la o conferință de presă la Euro 2020. Unii fotbaliști l-au copiat (a se vedea cazurile lui Paul Pogba și Manuel Locatelli), alții din contră.

Cert este că gestul lui Ronaldo a adus pierderi de aproximativ patru miliarde de dolari companiei Coca-Cola.

Luni, Dietmar Hamann, fost internațional german, a declarat că starul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, este ”imbecil”, după un gest tehnic de sfidare a adversarului la meciul contra Germaniei de la Euro 2020.

În minutul 21 al partidei Portugalia - Germania din grupele Euro 2020, Cristiano Ronaldo l-a ridiculizat pe fundașul german Antonio Rudiger, preluând superb o minge și pasând cu călcâiul mai departe. Hamann a declarat la un post local unde este analist că acest gest i-a motivat pe germani, care s-au dezlănțuit și au bătut Portugalia cu un categoric 4-2.

În ultimul meci din faza grupelor, Portugalia (campioana en-titre) joacă miercuri, la Budapesta, în fața campioanei mondiale, Franța.