Corpul lui Cristiano Ronaldo este ”un templu” și nu este de mirare că spune NU răspicat oricăror alimente procesate sau băuturi carbogazoase. La conferința de presă dinaintea debutului Portugaliei la Euro 2020, starul lusitan a arătat încă o dată de ce are un trup sculptat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Portugalia debutează în ”grupa morții” la Euro 2020 într-un meci considerat ușor pentru campioana en-titre a Campionatului European. Ronaldo și compania dau piept cu Ungaria, chiar la Budapesta, pe Puskas Arena.

La conferința de presă premergătoare meciului, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unei faze amuzante. Așezat la masă și pregătit pentru întrebările jurnaliștilor, acesta a observat două sticle de Coca-Cola pe masă, pe care le-a îndepărtat rapid din fața sa, ridicând mândru o sticlă de apă.

Starul Portugaliei a declarat că nu mai simte presiune pentru că ”a ajuns la o vârstă”, dar așteaptă acest Euro ”de parcă ar fi primul din carieră”. De altfel, lusitanul este la al cincelea turneu final al Campionatului European la care participă.

Ungaria vs Portugalia este marți, de la ora 19:00, LiveBLOG HotNews.ro și în direct ProTV.