​Atacantul Denis Alibec a avut o reacţie ușor ciudată după ce, la interviul acordat după meciul cu Irlanda de Nord, i s-a transmis că fostul internaţional Ciprian Marica a criticat evoluţia primei reprezentative.

Nationala RomanieiFoto: frf.ro

"Marica (n.r. - aflat în studio) spunea ceva mai devreme că jocul rămâne previzibil", i-a transmis reporterul ProTV lui Denis Alibec.

"Să vină el să joace, atunci!", a răspuns fotbalistul Astrei Giurgiu. "Toţi îşi dau cu părerea, eu din teren am simţit altceva şi eu zic că am făcut un meci bun", a continuat el.

România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. Oaspeţii au evoluat din minutul 39 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Magennis şi au egalat în minutul 86, informează News.ro.

Au marcat: Puşcaş '25 / Whyte '86.

Mirel Rădoi, 39 de ani, a debutat la această partidă ca selecţioner al României. Totodată, acesta este primul meci al primei reprezentative după ce fotbalul a fost întreupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus.

În celălalt meci al grupei, Norvegia a fost învinsă, acasă, de Austria, scor 1-2.

Următorul meci al tricolorilor va avea loc, luni, de la ora 21:45, la Klagenfurt, cu Austria. Confruntarea va fi LiveText pe HotNews.ro.