CFR se află pe locul doi în Grupa E din Europa League înainte de duelul cu Rennes din Gruia. Chiar și în cazul unui succes, Dan Petrescu este tot sceptic în privința unei eventuale calificări în primăvara competiției. CFR Cluj vs Rennes va avea loc joi, de la ora 19:55, urmând să fie LiveText pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Principalele declarații ale lui Dan Petrescu

  • "Dacă vom bate vom avea tot şansa a treia (de calificare în primăvara europeană). Lazio dacă va bate cu Celtic nu e nicio diferenţă. Vom juca apoi la Lazio, unde e greu de câştigat, şi ultimul meci acasă cu Celtic, care pierde foarte greu meciuri. Suntem în urmă cu vreo 40 de milioane de euro la fiecare echipă cu care jucăm.
  • Când noi jucăm cu Clinceni este normal că suntem favoriţi cerţi. Când jucăm cu Rennes, Rennes e favorită, Celtic e favorită, Lazio e favorită. Bugetul vorbeşte în fotbal. Restul e vrăjeală. Dacă ai bani, ai de toate. Dacă n-ai, greu să faci performanţă. Suntem în urma lui Rennes, lui Celtic, lui Lazio şi în urma tuturor echipelor din grupele Ligii Europa.
  • Dacă facem rezultate, bravo băieţilor şi bravo la toată lumea. Dacă o echipă din România joacă în cupele europene Dan Petrescu ţine numai cu echipa din România, asta-i clar. Nu ştiu toată lumea ce face.
  • Moralul celor de la Rennes este foarte bun. Faptul că nu au jucat meci câteodată e avantaj, câteodată e dezavantaj. Dar sunt sigur că la pregătirea fizică n-au probleme.
  • Realitatea este că CFR are a patra şansă în această grupă. Când vom avea şi noi 40 de milioane buget… Cu toate echipele cu care am jucat în cupele europene, şi este al 13-lea meci dacă nu mă înşel, noi am avut şansa a doua pentru că bugetul clubului este mult mai mic decât al lor.
  • După meciul cu Rennes şi eu am fost supărat pe repriza a doua, pe ce am jucat. Dar după ce am văzut meciul Chelsea – Ajax ieri, nu mai sunt supărat" - Dan Petrescu, citat de News.ro.

Situația din Grupa E

1.Celtic (5-2) 7 puncte

2. CFR Cluj (3-3) 6

3. Lazio (4-5) 3

4. Rennes (2-4) 1

*Primele două clasate se vor califica în primăvara Europa League.

  • CFR Cluj, program complet în Grupa E

CFR Cluj - Lazio 2-1

Celtic - CFR Cluj 2-0

Rennes - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj - Rennes / 7 noiembrie / ora 20:00

Lazio - CFR Cluj / 28 noiembrie / ora 22:00

CFR Cluj - Celtic / 12 decembrie / ora 20:00