.​Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, ar fi refuzat 17,2 milioane de euro pe an de la Real Madrid, care se află în căutarea unui nou antrenor după demiterea lui Julen Lopetegui, informează The Sun.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pochettino i-ar fi spus lui Daniel Levy, președintele lui Tottenham, că își dorește să rămână la echipă. Jurnaliştii englezi susţin că antrenorului argentinian i s-a propus suma de 17.2 milioane de euro pe sezon, dar acesta a refuzat.

Mauricio Pochettino ar fi ales să refuze Real Madrid din cauza instabilității clubului și a "constantelor perturbări din spatele scenei". În plus, argentinianul tocmai a semnat un nou contract pe cinci sezoane cu Tottenham și a reușit să păstreze jucători importanți precum Delle Alli și Harry Kane, care au ajuns la noi înțelegeri cu clubul.

Vestea este unul dintre puținele motive de fericire pentru fanii lui Tottenham. Întârzierile din construcția noului stadion și o serie de accidentări (cinci jucători din primul 11) au dus la o campanie "săracă" în Champions League. Echipa londoneză a adunat un singur punct în primele trei etape din grupa din care mai fac parte Barcelona, Inter și PSV Eindhoven.

Tottenham va evolua marți seara împotriva lui PSV Eindhoven, după ce oficialii UEFA și-au dat acordul asupra gazonului de pe Wembley, care s-a prezentat oribil la meciul cu Manchester City din Premier League, în urma unui meci de NFL.

Mare parte din trecutul lui Pochettino este legat de La Liga. În perioadele 1994-2001 și 2004-2006, acesta a evoluat pentru Espanyol Barcelona, echipă pe care a și antrenat-o între 2009-2012. Mauricio este antrenorul lui Tottenham din sezonul 2014-2015.

Real Madrid ocupă locul șase în campionatul Spaniei. În 11 etape disputate, madrilenii au adunat 17 puncte și se află la șapte puncte în spatele liderului Barcelona.

Chiar dacă a obținut două victorii consecutive, Santiago Solari, antrenorul interimar, nu este văzut ca o opțiune pe termen lung pentru banca Realului. Acesta a venit ca o soluție de avarie pentru a-l înlocui pe Julen Lopetegui. Fostul selecționer al Spaniei a înregistrat patru victorii, două egaluri și patru înfrângeri în campionatul Spaniei, iar în Champions League a câștigat două meciuri disputate pe teren propriu și a pierdut în deplasarea de la TSKA Moscova.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Mauricio Pochettino, despre interesul lui Real Madrid: "Este ca privirea admirativă a unei alte femei".

Antrenorul Julen Lopetegui a fost dat afară de la Real Madrid/ Santiago Solari, interimar

IMAGINEA ZILEI: Fotbalul american, oribil pentru gazon - Cum a arătat suprafața de joc de pe Wembley la Tottenham vs Manchester City