FC Barcelona s-a distrat cu Girona, una dintre rivalele sale din Catalonia, intr-o partida din etapa a XXV-a a campionatului Spaniei. Dupa ce s-a vazut condusa cu 1-0 la doar trei minute de la startul meciului, trupa lui Ernesto Valverde s-a razbunat apoi si s-a impus in final cu un categoric 6-1. Spectacolul de goluri de pe "Camp Nou" a fost asigurat de Suarez (3), Messi (2) si Coutinho.

Coutinho, Suarez si Messi au facut spectacol pe Camp NouFoto: fcbarcelona.com

Oaspetii au deschis scorul in minutul 3, prin Portu, dar Barcelona s-a dezlantuit doua minute mai tarziu dupa prima reusita a lui Suarez. Uruguayanul a mai inscris in minutule 44 si 76, iar Messi a contribuit si el cu doua goluri, in minutele 30 si 36. In minutul 66, Coutinho a reusit primul sau gol pe "Camp Nou".

In urma acestei victorii, Barcelona s-a distantat la zece puncte de Atletico Madrid, ocupanta locului doi, care va juca pe terenul Sevillei duminica, de la ora 21:45.

Rezumatul partidei Barcelona vs Girona.

S-au disputat sambata:

Barcelona - Girona 6-1

Leganes - Las Palmas 0-0

Real Madrid - Alaves 4-0

Celta Vigo - Eibar 2-0

A avut loc vineri:

Deportivo La Coruna - Espanyol 0-0

Clasament:

1. Barcelona 65 puncte (+ un joc)

2. Atletico Madrid 55

3. Real Madrid 51 (+ un joc)

4. Valencia 46

5. Sevilla 39

6. Villarreal 38 etc.

Meciurile Villarreal - Getafe, Athletic Bilbao - Malaga, Valencia - Real Sociedad si FC Sevilla - Atletico Madrid se vor disputa duminica, iar intalnirea Levante - Athletic Bilbao este programata luni.