Real Madrid a castigat fara emotii partida disputata pe teren propriu in compania celor de la Deportivo Alaves, scor 4-0, contand pentru etapa a XXV-a din La Liga. Cristiano Ronaldo a fost eroul madrilenilor, starul portughez reusind sa inscrie de doua ori. Echipa lui Zinedine Zidane a ajuns la a patra victorie consecutiva in campionatul Spaniei, marcand in aceste confruntari nu mai putin de 17 goluri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Zidane a mizat inca din primul minut pe tripleta BBC, iar cei trei au contribuit din plin la victoria de pe "Santiago Bernabeu". Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu doar un minut inainte de pauza, cu un sut superb din interiorul careului, dupa o pasa cu calcaiul a lui Benzema.

Imediat dupa pauza, Gareth Bale (46') a dublat avantajul "galacticilor", dupa o pasa a aceluiasi Benzema. Ronaldo a reusit "dubla" in minutul 61, marcand cu un sut din prima, de la 11 metri. Portughezul a ajuns astfel la golul cu numarul 300 in La Liga. Scorul final a fost stabilit de Benzema, dupa ce a transformat o lovitura de pedeapsa in minutul 89.

Dupa 25 de etape disputate, Real Madrid este pe pozitia a treia in clasament (51 de puncte), in urma celor de la Barcelona si Atletico Madrid. Alaves se gaseste pe locul 16, cu 28 de puncte.

Rezumatul meciului Real Madrid vs Alaves (VIDEO)

Clasament:

1. Barcelona 62 puncte

2. Atletico Madrid 55

3. Real Madrid 51 (+ un joc)

4. Valencia 46

5. Sevilla 39

6. Villarreal 38 etc.