​​Stopul cardiac suferit de Bronny, fiul lui LeBron James, a fost cel mai probabil din cauza unei boli cardiace congenitale, a anunţat familia tânărului baschetbalist într-un comunicat.

Bronny si LeBron JamesFoto: Alex Bierens de Haan / AFP / Profimedia

>> Elon Musk, teorie în cazul stopului cardiac suferit de fiul lui LeBron James: „Miocardita este un efect secundar al vaccinului anti-Covid”

O boală cardiacă congenitală, vinovată pentru stopul cardiac suferit de Bronny James

În vârstă de 18 ani, Bronny James s-a prăbuşit în timpul unui antrenament cu echipa sa la Universitatea din California de Sud, Los Angeles. El a fost transportat de urgenţă la spital şi a rămas câteva zile internat.

După examinare, a fost identificată „cauza probabilă” a stopului cardiac al lui Bronny.

„Este o deficienţă cardiacă congenitală care poate şi va fi tratată. Suntem încrezători în recuperarea completă a lui Bronny şi revenirea la baschet în viitorul foarte apropiat. Vom continua să actualizăm mass-media şi să reiterăm cererea noastră pentru confidenţialitatea familiei", se arată în declaraţia familiei James.

De știut:

  • Bronny James (18 ani) va debuta anul acesta la USC Trojans și ar putea deveni eligibil pentru draftul NBA după un sezon universitar.
  • LeBron James (38 ani), vedeta echipei Los Angeles Lakers, și-a propus să joace cel puțin până la 40 de ani pentru a evolua împreună cu fiul său în NBA.