La începutul anului 2020, Caroline Wozniacki anunța că se retrage din tenis. După două nașteri, daneza a revenit anul acesta în circuitul mondial, iar acum se pregătește din greu pentru a da lovitura în 2024.

Caroline WozniackiFoto: Daniel Lea/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ajunsă la 33 de ani, Wozniacki a surprins pe multă lume atunci când a anunțat că revine în tenisul de performanță după ce a născut de două ori.

Acum, Caroline se antrenează din greu pentru noul sezon din WTA, unul în care vrea să aibă rezultate dintre cele mai bune.

Într-o postare pe contul personal de X (fost Twitter), Wozniacki arată cum se antrenează pe un teren pe care stă și se joacă Olivia, fata sportivei.

„Nu vă faceți griji, Olivia a fost în siguranță, dar nu încercați așa ceva acasă”, spune glumind Caroline Wozniacki.

Daneza și soțul său, David Lee - fost jucător în NBA, au doi copii: Olivia și James. Cei doi s-au căsătorit în 2019.

Cine este Caroline Wozniacki

În vârstă de 33 de ani, daneza se găsește în prezent pe locul 238 în ierarhia mondială de simplu. Are 1,77 metri și a urcat pe primul loc al clasamentului WTA pe 11 octombrie 2010 (Wozniacki a ocupat prima poziție în lume timp de 71 de săptămâni).

A câștigat în carieră 30 de titluri WTA de simplu, iar dintre acestea unul este de Grand Slam (Australian Open 2018, după o finală epică cu Simona Halep). A adunat doar din premiile din tenis suma de $35,548,193, iar până acum are 639 de victorii și 267 de înfrângeri.