Ana Bogdan (30 de ani, 58 WTA) a reacționat pe rețelele sociale, după ce România a ratat calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup.

Ana BogdanFoto: ROB PRANGE / AFP / Profimedia

La miezul nopții, Ana Bogdan a transmis că este convinsă că naționala României va avea și momente mai bune în perioada următoare. De asemenea, Ana Bogdan a anunțat că va lua o pauză de la rețelele sociale și se va concentra doar pe carieră

”Vă las aici câteva dintre momentele noastre din această săptămână. A fost intens, frumos, de neuitat, cu râsete și lacrimi, a fost dulce-amărui, dar am trecut prin asta împreună și împreună mergem mai departe pentru momente mai bune!

Aș dori să mulțumesc întregii echipe pentru efortul depus, pentru sprijinul lor, pentru toată munca pe care am făcut-o, pentru că și-au pus inimile acolo!

Lucrurile nu au mers așa cum am vrut de data aceasta, dar sunt sigur că o putem face pe viitor! Soarele va răsări și vom încerca din nou!

De asemenea, aș dori să spun că voi lua o pauză de pe rețelele sociale și îmi voi concentra toată energia și timpul pe carieră și viața personală, pe schimbare, evoluție, vindecare, pe a munci mai mult și mai bine, pe a găsi calea prin care să realizez tot ceea ce îmi doresc, cu dragoste și recunoștință pentru ceea ce am trăit până acum și, de asemenea, pentru ceea ce este și ce va fi! Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, cuvinte și energie! Pe curând”, a scris Ana Bogdan, pe Instagram.

Citește articolul pe Digisport