Kristina Mladenovic, locul 13 WTA, nu a castigat niciun meci de la inceputul lunii august, dar va ramane pe locul 10 in ierarhia "Race", cea care conteaza pentru Turneul Campioanelor, astfel ca va fi prima rezerva la competitia de la Singapore, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ea a "prins" aceasta pozitie pentru ca britanica Johanna Konta, locul 9 in clasamentul Race, a anuntat ca nu va mai participa la niciun turneu in 2017.

Rusoaica Svetlana Kuznetsova, locul 8 WTA si locul 11 in clasamentul penru Turneul Campioanelor, va fi a doua rezerva la Singapore.

Simona Halep va fi cap de serie numaul 1 la finala sezonului, care va incepe duminica, reunind cele mai bune opt sportive din 2017.

Celelalte sapte jucatoarea calificate la Turneul Campioanelor sunt spaniola Garbine Muguruza, locul 2 WTA, sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA, ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, americanca Venus Williams, locul 5 WTA, letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, si Caroline Garcia din Franta, locul 9 WTA.