Sorana Cirstea (67 WTA) si Yulia Putintseva (28 WTA) sunt adversare in sferturile de finala ale turneului WTA International de la Nurnberg, insa partida programata joi a fost intrerupta in setul decisiv, la scorul de 6-3, 3-6, 4-4, din cauza intunericului. Putintseva a avut o atitudine nepotrivita pentru o jucatoare din circuitul profesionist de tenis, refuzand de mai multe ori sa continue jocul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jocul a fost intrerupt din cauza intunericului, arena nefiind dotata cu nocturna. Partida se va relua vineri, de la ora 13:30.

La scorul de 3-3 si 40 egal in setul decisiv, Yulia Putintseva a refuzat sa mai joace, pe motiv ca nu vede mingea din cauza intunericului. Arbitrul de scaun a trimis-o inapoi in teren, insa a refuzat si a solicitat time-out medical pentru o accidentare la picior.

Jucatoarei din Kazahstan nu i s-a acordat time-out medical si a fost nevoita sa continue jocul in fluieraturile publicului. Putintseva a reusit sa castige game-ul, dar jocul a fost din nou intrerupt, aceasta solicitand pentru a doua oara ingrijiri medicale.

Inainte sa serveasca, la scorul de 4-3 pentru kazaha, Sorana a strigat catre Yulia Putintseva, care continua sa traga de timp : "Acum ce mai vrei?"

Vezi aici cum s-a comportat Yulia Putintseva in setul decisiv:

Alte momente oferite de Putintseva: