Simona Halep (locul 5 WTA), cap de serie numarul 3, si Patricia Maria Tig (l95 WTA) vor evolua in noaptea de duminica spre luni, in turul trei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami. Halep o va intalni pe Anett Kontaveit (Estonia, locul 112 WTA), jucatoare venita din calificari, in timp ce Tig o va infrunta pe americanca Venus Williams (12 WTA), cap de serie numarul 11.

Simona Halep, la MiamiFoto: miamiopen.com

Meciul dintre spaniolul Fernando Verdasco si japonezul Kei Nishikori este primul de pe arena centrala si va incepe duminica, la ora 18.00 (ora Romaniei). Apoi, nu inainte de ora 20.00, va avea loc partida Angelique Kerber - Shelby Rogers. Imediat dupa aceasta intalnire, pe acelasi teren central, vor evolua Patricia Maria Tig si Venus Williams.

Partida dintre Simona Halep si Anett Kontaveit este a cincea pe arena centrala de la Crandon Park si se va disputa in jurul orei 02:30 (ora Romaniei). Inaintea meciului Simonei Halep este programata disputa dintre spaniolul Rafael Nadal si germanul Philipp Kohlschreiber.

Halep si Tig sunt singurele jucatoare din Romania ramase in competitie pe tabloul feminin de simplu. Sorana Cirstea a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki, scor 6-4, 6-2, in turul al treilea al competitiei de la Miami.