A pierdut finala turneului de la Cincinnati, dar a castigat un fan. Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, la putin timp dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic. "Simona? Este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia", a precizat campionul elvetian.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

In urma cu doar cateva zile, Simona a facut o declaratie care a ajuns si la urechile lui Federer: "Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. Imi place foarte mult cum joaca".

Intrebat, la putin timp dupa victoria superba cu Novak Djokovic, despre ceea ce a zis Simona Halep, Roger Federer a laudat-o pe sportiva din Romania.

"E dragut ca a spus asta. Am cunoscut-o la un eveniment Wilson, de anul trecut, de la New York. Este o fata foarte draguta, foarte dulce. Sunt fericit ca trece printr-o perioada atat de buna precum cea de acum. Este o adevarata luptatoare. Stiti, eu cred ca este foarte in forma, ma bucur ca e asa. Se misca foarte bine. Mereu te astepti sa vezi multa creativitate la jocurile sale. Vine bine la fileu, se apara si ataca bine. Cred ca are putin din toate, asa ca si mie imi face placere sa o urmaresc jucand de cate ori am ocazia" - Roger Federer, in conferinta de presa, conform Digisport.

Vezi aici rezumatul partidei dintre Roger Federer si Novak Djokovic.

Aici poti urmari rezumatul finalei dintre Serena Williams si Simona Halep.