Aflata la Bucuresti unde se pregateste pentru Roland Garros, Simona Halep a vorbit, pentru Prosport, despre momentul bun pe care il traverseaza si despre ceea ce asteapta de la urmatoarea perioada. "Nu ma asteptam sa ajung sus atat de repede. Vreau sa mai progresez in jocul meu. Ma simt bine, ma antrenez normal, sper sa fiu bine la Roland Garros", a spus Simona.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre cum se simte in acest moment

"Ma simt bine, m-am antrenat normal si n-am mai simtit durere. Sunt bine si sper sa fiu la fel si la Roland Garros. Am avut cateva zile de pauza, am facut tratament" - Simona Halep.

Despre locul pe care il ocupa in clasamentul WTA

"Am primit mesaje cu felicitari. Uitasem ca sunt numarul 4 mondial. Este o realizare, ma bucur foarte mult de acest lucru, sper sa nu ma opresc aici si sa mai urc. Nu vreau sa spun ca o sa mai urc, dar cred ca mai pot sa muncesc, sa mai progresez in jocul meu" - Simona Halep.

Despre ascensiunea rapida din clasamentul WTA

"Nu ma asteptam sa ajung in acest punct atat de repede, dar cu multa munca si seriozitate am putut sa realizez lucruri importante. Ma bucur de situatie si sper ca in acest an sa nu mai pierd in primul tur la Roland Garros, sa trec cateva tururi. Sunt foate cunoscuta pe unde merg, toata lumea ma felicita. Si pe plan financiar mi s-a schimbat viata, totul s-a schimbat. Incerc sa ma bucur de moment, de tot ce fac in prezent, sa nu ma gandesc la viitor" - Simona Halep.

Nu va mai merge la toate turneele

"Pregatirea, meciurile sunt mult mai intense, uzura este mare, saptamanal avem turneu de un nivel foarte ridicat. Orice ora de tenis jucata este foarte importanta, iar in acest context trebuie sa ma gândesc si sa nu ma accidentez mai grav. In mare parte mi-am fixat la ce competitii vreau sa merg, dar pe parcurs am mai taiat si am mai adaugat" - Simona Halep.

Despre Roland Garros

"Acolo am castigat la juniori primul Grand Slam, am amintiri frumoase, astfel ca a ramas un turneu special. Ma simt ca acasa pentru ca este in Europa si mult mai aproape de tara. Imi place Franta, imi place Parisul, dar ca orice turneu de Mare Slam simt o presiune in plus, va fi o întrecerea foarte dificila"- Simona Halep.

Despre obiectivele de la competitii

"Niciodata nu ma duc la turnee cu obiective. Cand nu te astepti, atunci vine o realizare foarte mare. La fiecare turneu incer sa ma plec relaxata, cu placere", a conchis Simona Halep.