Boston Celtics s-a calificat in finala Conferintei de Est dupa ce a invins, scor 94-85, pe Cleveland Cavaliers, informeaza nba.com. Kevin Garnett a fost cel mai bun marcator al gazdelor (22 de puncte), in timp ce LeBron James a bifat 27 de puncte, 19 recuperari si 10 asisturi. In finala, Boston va intalni pe Orlando Magic.

Cu scorul general de 4-2, Boston s-a calificat in finala Conferintei de Est. Orlando Magic, urmatorul adversar, a trecut la pas, scor 4-0, de Charlotte Bobcats si Atlanta Hawks, aratand o forma de invidiat.

LeBron a incercat multe joi seara, dar nu a fost sustinut de echipa. Vedeta americana a reusit 27 de puncte, 19 recuperari si 10 asisturi, dar eforturile sale nu au fost de ajuns. Interesant este faptul ca jucatorul va deveni liber de contract in data de 1 iulie 2010, iar presa americana vorbeste despre o despartire a jucatorului de Cavaliers dupa aceasta eliminare.

In finala Conferintei de Vest se vor intalni Phoenix Suns si Los Angeles Lakers, in timp ce in ultimul act din Conferinta de Est se vor duela Boston Celtics si Orlando Magic. Castigatoarele din cele doua dispute se vor intalni in marea finala a NBA.

Click aici pentru rezumatul partidei Boston - Cavaliers.