In cursul zilei de vineri a avut loc, la Herzogenaurach (Germania), tragerea la sorti a grupelor din Liga Campionilor la handbal feminin. Oltchim Ramnicu Valcea va juca in Grupa A, alaturi de Randers HK (Danemarca), Hypo Viena (Austria) si castigatoarea turneului doi din turul 2 al competitiei, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Formatia pregatita de Jakob Vestergaard a fost cap de serie la tragerea la sorti.

In turneul doi evolueaza formatiile Byasen (Norvegia), Buxtehuder SV (Germania), Dalfsen (Olanda) si Metalurg (Macedonia).

In cazul in care va castiga turneul cu numarul trei, "U" Jolidon Cluj va juca in grupa B, alaturi de Gyor ETO, Krim Ljubljana si Podravka Koprivnica.

"Am avut parte de o tragere buna la sorti si nu vreau sa fiu acuzat de falsa modestie, dar cred ca avem prima sansa la calificarea mai departe. Probabil ne vom bate cel mai tare cu Randers si, daca se va califica din turul doi, Byasen, cred ca este peste Hypo Viena" - Petre Berbecaru, presedinte CS Oltchim.

Partidele din grupele Ligii Campionilor se vor juca in perioada 13 octombrie - 18 noiembrie 2012, in timp ce disputele din grupele principale vor avea loc in intervalul 2 februarie - 17 martie 2013.