Comisia de Recurs a FRF a amânat pentru joi pronunțarea verdictului în cazul partidei dintre Sepsi și U Craiova 1948, întreruptă de arbitru în minutul 26 și câștigată de gazde cu 3-0 la masa verde.

Adrian MititeluFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Adrian Mititelu, convins că partida se va rejuca

După mai multe ore în care a luat în considerare toate probele părților, Comisia de Recurs a rămas în pronunțare pentru joi.

Patronul U Craiova 1948, Adrian Mititelu, care a participat la ședința de la FRF, crede că dacă decizia nu va fi influențată „din altă parte”, partida dintre cele două formații se va rejuca.

„Sunt încrezător! Dacă decizia le va aparține celor 5 membri care ne-au judecat astăzi, sunt încrezător. Dacă decizia se ia în altă parte... toate argumentele sunt de partea noastră.

Ședinta a durat mult pentru că au fost expuneri, noi am avut 4 sau 5 avocați. Au fost concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Eu sunt optimist.

Cei de la Sepsi nu au avut niciun argument. Domnul Cristian Jura a vorbit foarte bine, s-a văzut că e altă clasă. Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare. Au avut și ei un avocat și pe domnul vicepreședinte. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia. Eu zic că efectul dorit de Federație s-a produs.

Nimeni nu a mai câștigat cu 3-0 un astfel de meci. Nu poți face așa ceva! În loc să faci o simbioză între relațiile dintre România și Ungaria. Șansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară și nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipsește din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancțiuni sunt amenda și jucarea meciului fără spectatori”, a declarat Adrian Mititelu, pentru GSP.