Comisia de Recurs a FRF a amânat din nou verdictul în cazul meciului Sepsi – U Craiova 1948, întrerupt în minutul 26 de arbitrul Andrei Chivulete, rămânând în pronunțare pentru joi.

Scandal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe si U Craiova 1948Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

FRF a rămas în pronunțare – Joi se va afla decizia în cazul Sepsi – U Craiova 1948

Deși pe 2 martie a mai oferit o amânare pentru marți, Comisia de Recurs a FRF a amânat din nou verdictul pentru joi, conform GSP.

Inițial, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca meciul Sepsi – U Craiova 1948, întrerupt în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, să fie câștigat de gazde cu 3-0, la masa verde.

Adrian Mititelu a făcut recurs, fiind sigur că va întoarce decizia, după ce a descoperit în regulament că meciurile se pot întrerupe doar pentru scandări rasiste, nu xenofobe.

Sepsi și U Craiova 1948 sunt despărțite de două puncte în clasamentul SuperLigii, ambele echipe sperând să ocupe locul al șaselea, ultimul de play-off, la sfârșitul sezonului regulat.

În cazul unei decizii de rejucare, partida dintre Sepsi și U Craiova 1948 se va disputa săptămâna viitoare, înainte de începerea play-off-ului și a play-out-ului.