În etapa a 32-a din Spania, luni, 18 aprilie, de la ora 22:00, se joacă meciul dintre Barcelona și Cadiz. Catalanii vin după o săptămână încărcată, în care au fost implicați în Liga Europa. Meciul cu Cadiz ar trebui să fie o simplă plimbare pe faleză, dar catalanii vin după rușinea pățită în cupele europene, în care Barcelona a fost eliminată de Eintracht Frankfurt.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fără șanse la titlu, obligată să privească rezultatele Realului din Ligă și din La Liga, gruparea catalană pregătește de pe acum sezonul viitor. Și caută de zor întăriri, de preferat ieftine, din pricina vechilor probleme financiare.

Potrivit El Nacional, Xavi vrea să facă mai multe mutări în această vară. Pe lângă Robert Lewandowski, care este o miză clară a celor de la Barcelona, catalanii au în plan să îl readucă la echipă pe portarul Inaki Pena, goalkeeper-ul pe care l-au împrumutat la începutul acestui an la Galatasaray.

Totodată, de pe lista lui Xavi mai fac parte Stole Dimitrievski, portarul celor de la Rayo Vallecano, dar și Javi Galan, fundașul echipei Celta Vigo, care ar putea fi adus pe Camp Nou pentru o sumă relativ mică de bani.

În afara celor menționați mai sus, Barcelona este foarte aproape să se înțeleagă și cu Franck Kessie (AC Milan) și cu Andreas Christensen (Chelsea).

Potrivit cotidianului catalan Sport, Jorge Mendes face presiuni pentru ca Atletico să-i dea drumul portughezului Joao Felix, fotbalist aflat sub contract până în 2026 cu gruparea de pe Wanda Metropolitano.

În acest sens, agentul lusitan este gata să ducă 3 jucători pe care-i reprezintă sub comanda lui Diego Simeone. În tranzacție ar intra și francezul Antoine Griezmann, împrumutat la Atletico Madrid.

70 de milioane de euro este cota de piață a lui Joao Felix, potrivit Transfermarkt. 33 de meciuri, 10 goluri și 6 assist-uri sunt cifrele lui Joao Felix în acest sezon, la Atletico Madrid.

Cadiz respiră greu în subsolul clasamentului. Are 28 de puncte și se află pe locul 18. Mallorca, aflată pe un loc mai sus decât Cadiz, are 29 de puncte. Așadar, orice punct este binevenit pentru gruparea din sudul Spaniei.

În tur, cele două formații au remizat fără goluri. Tot egal s-a terminat și penultimul joc, cel din returul sezonului trecut, scor 1-1, pentru catalani marcând Leo Messi, din penalty.

Superbet pune la dispoziție cota 1.7 pentru II 1-2 (Total Goluri a Doua Repriză).

Barcelona vs Cadiz
II 1-2


Cotă 1.7


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol