Cele sase victorii ale lui Jenson Button din actualul sezon de Formula 1 i-au crescut stima de sine britanicului care se crede cel mai bun pilot din istoria Formulei 1. Intr-un interviu acordat publicatiei britanice GQ, pilotul de la Brawn GP a declarat ca e gelos de fiecare data cand altcineva castiga etapa in locul sau.

Intrebat de jurnalist cine crede ca este cel mai bun pilot din istoria Formulei 1, britanicul a replicat: "Eu sunt cel mai bun". Gelozia il cuprinde pe Button de fiecare data cand pierde o cursa: "Nu ma intereseaza cine castiga, atat timp cat acela nu sunt eu. Ma intereseaza doar ca eu sa castig si sunt gelos pe oricine obtine victoria in locul meu".

Button a vorbit si despre situatia campionului mondial din 2008, Lewis Hamilton: "Acum este intr-o situatie dificila si ii este foarte greu. Dar vom vedea din ce material este facut. Cred ca este puternic psihic si rapid si va iesi cu bine din asta".

Button a castigat sase (Australia, Malaezia, Bahrain, Spania, Monaco, Turcia) din cele opt etape ale Formulei 1 din sezonul 2009 si conduce in clasamentul general al pilotilor, cu 64 de puncte.