Vesti de ultima ora in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Michael Schumacher: fostul campion mondial da "semne ca ar fi constient, acesta fiind primul pas catre trezire", informeaza Sabine Kehm, agentul germanului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform agentului Sabine Kehm, Michael Schumacher arata in unele momente ca ar fi constient, acesta fiind un pas foarte important catre trezire, informatia fiind preluata de agentia de presa Reuters.

Kehm s-a ferit sa ofere mai multe detalii despre starea lui Michael Schumacher, rezumandu-se sa mai precizeze ca fostul pilot face unele progrese.

"Michael face reale progrese. Arata in unele momente ca este constient, acesta fiind un pas foarte important catre trezire. Ne aflam intr-o lupta lunga si foarte dificila, alaturi de echipa de medici de la spitalul din Grenoble. Ramanem increzatori. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. In acelasi timp, nu vrem sa intram in detalii, scopul fiind acela de a proteja intimitatea lui Michael si a familiei sale" - Sabine Kehm, agentul lui Michael Schumacher.

Michael Schumacher s-a ranit grav in data de 29 decembrie 2013, in timp ce se afla la schi in statiunea franceza Meribel. In varsta de 45 de ani, germanul se afla in faza de revenire progresiva din coma. Dupa accidentul suferit, Schumacher a fost operat de doua ori la cap.