Eliminata prematur din Europa si la opt puncte distanta de rivala Milan in campionat, Inter Milano traverseaza momente grele, iar schimbarea antrenorului se va produce, cu siguranta, dupa incheierea stagiunii. Presa italiana vorbeste de o revenire a lui Jose Mourinho, tehnician care a reusit tripla in 2010. Cum in Spania se afla momentan in umbra Barcelonei, "The Special One" este asteptat cu bratele deschise la Milano. Primul pas a fost facut: cei doi copii ai tehnicianului au fost inscrisi la scoala in care au invatat in perioada in care Jose antrena in Serie A, informeaza Gazzetta dello Sport.

Jose MourinhoFoto: Reuters

Jose Jr. si Matilde, cei doi copii ai antrenorului, au fost preinscrisi la scoala internationala de la Lugano (Elvetia), acolo unde au invatat in perioada in care tatal lor o pregatea pe Inter. Presa italiana a speculat imediat miscarea facuta de Mourinho, gazetarii vorbind de o intoarcere a acestuia la Milano.

Portughezul nu este foarte fericit la Real, echipa aflata, cel putin pentru moment, in umbra rezultatelor deosebite ale Barcelonei. In plus, Jose nu a primit jucatorii pe care i-a cerut, Florentino Perez fiind destul de zgarcit cu antrenorul sau. Pe langa toate acestea, Mourinho ar putea pleca singur la finalul sezonului in cazul in care va fi eliminat de catalani din Champions League.

"Criza la Inter: revine Mou?", se precizeaza in Gazzetta dello Sport. Dupa un sezon de vis (au castigat Champions League, titlul in Serie A si Cupa Italiei), interistii sunt aproape de a ramane fara niciun trofeu in 2011 - au fost eliminati din Liga Campionilor, in campionat se afla la 8 puncte de liderul Milan, iar singura speranta vine de la Cupa Italiei (sunt calificati in semifinale).

Mourinho a sosit la Internationale in 2008, iar in cei doi ani in care i-a pregatit pe italieni a cucerit doua titluri in Serie A, Liga Campionilor si Cupa Italiei.