Marius Lacatus si-a prezentat demisia din functia de antrenor al echipei Steaua, decizia tehnicianului venind dupa ce ros-albastrii au fost invinsi, scor 3-0, in Ghencea, de FC Brasov. De pregatirea echipei se vor ocupa, pe termen scurt, Gabriel Caramarin, Edi Iordanescu, Eugen Nae si Michele Bon, in timp ce urmatorul antrenor al formatiei va fi unul doar pentru urmatoarele trei luni, pana la finalul sezonului competitional.

Marius LacatusFoto: Hotnews

"Discutiile au decurs simplu. El a stat in fata jucatorilor si le-a spus ca a decis sa renunte. Asta a fost tot! Antrenamentele le vor sustine Caramarin si Edi Iordanescu. Trebuie sa promoveze jucatorii tineri pana la final", a declarat patronul Stelei la sport.ro.

Update: “In urma celor intamplate la meciul cu FC Brasov am decis sa imi dau demisia din functia de antrenor principal al echipei. Le urez multa bafta baietilor in viitor si le doresc sa obtina rezultate cat mai bune. Pe aceasta cale ii rog pe suporteri sa fie alaturi de echipa, pentru ca Steaua are mare nevoie de ei. Forza Steaua”, a declarat Marius Lacatus pentru site-ul oficial al Stelei.

Nu va veni un antrenor experimentat

"Nu vom cauta un antrenor experimentat acum, ci pe cineva care sa conduca echipa pentru trei luni. Trebuie sa promoveze jucatorii tineri pana la finalul campionatului" - Gigi Becali.

Regulament drastic impotriva petrecaretilor

Steaua nu mai vrea ca jucatorii sai sa tina prima pagina a tabloidelor, iar in acest sens conducerea a anuntat ca fotbalistii petrecareti vor fi sanctionati cu 5% din salariu. "Nu mai vreau pianisti la Steaua, vreau doar jucatori care sa care pianul. In meciul cu Brasov toti s-au crezut artisti" - Gigi Becali.

Olaroiu nu vrea sa vina

"Nu vin la Steaua. N-a discutat niciodata Gigi cu mine. El a zis ca i-am cerut prea multi bani, dar nu stiu despre ce vorbeste. Respect clubul Steaua foarte mult, acolo am copilarit, dar nu voi veni acum. Nu s-au racit relatiile dintre noi, dar avem puncte de vedere diferite. Nu o sa vin la Steaua in viitorul apropiat. Sunt aproape sa semnez cu o echipa din lumea araba"- Cosmin Olaroiu (gsptv).Pe lista pentru a prelua echipa se mai afla Gica Hagi, Ronny Levy si Victor Piturca.

Marius Lacatus s-a despartit pentru a treia oara de Steaua, antrenorul ocupandu-se de pregatirea echipei din Ghencea intre octombrie 2007 - octombrie 2008, decembrie 2008 - mai 2009 si septembrie 2010 - februarie 2011.

Steaua, antrenori in sezonul 2010-2011

In sezonul competitional 2010-2011, echipa din Ghencea a avut, pana in acest moment, nu mai putin de patru antrenori: Victor Piturca, Ilie Dumitrescu, Edi Iordanescu si Marius Lacatus.

Liga 1 - Click aici pentru rezultate si clasament.

Dupa ce a pierdut surprinzator, scor 3-0, chiar in Ghencea, in fata Brasovului, Steaua se afla pe locul sase in Liga 1, la o distanta de 14 puncte de liderul Otelul Galati.