Filippo Inzaghi s-a accidentat garv la meciul de miercuri, in care echipa sa, AC Milan, a invins cu 3-1 formatia Palermo, si nu va mai putea juca pana la finalul sezonului. Desi exista temeri ca atacantul de 37 de ani nu va mai putea juca fotbal la nivel profesionist, Inzaghi nu vrea sa se retraga din fotbal.

Inzaghi, indisponibil pentru sase luniFoto: Agerpres

Pippo Inzaghi s-a accidentat miercuri la genunchi si va avea nevoie de operatie, urmad a sta departe de terenul de fotbal in urmatoarele sase luni. "Toti stim ca va fi dificil, dar nu voi renunta. Voi face totul, credeti-ma, pentru a ma asigura ca acesta nu este sfarsitul. Voi face asta ajutat de puterea si energia voastra", a scris Inzaghi pe site-ul sau personal, multumindu-le si suporterilor pentru spijinul acordat: "Multumesc. Am fost impresionat de toti, de club, de antrenor, de coechipieri si de fani".

Doctorul ce il va opera pe Italian, Piero Volpi, a confirmat faptul ca nu va mai putea juca fotbal pana la finalul sezonului, insa a infirmat faptul ca Inzaghi nu va mai putea juca fotbal de performanta: "Timpul de recuperare este intre cinci si sase luni, asa ca putem spune cu siguranta ca sezonul e incheiat pentru el. Cu operatia corecta si un plan bun de recuperare, Inzaghi va putea incepe sa joace in sezonul urmator. Varsta sa nu are nicio importanta in aceasta chestiune. Jucatorul este perfect sanatos din toate celelalte puncte de vedere, asa ca pentru a evita complicatiile, trebuie doar sa respecte programul de recuperare".

Potrivit presei din Italia, AC Milan cauta deja un inlocuitor pentru perioada de indisponibilitate a lui Inzaghi, printre cei vizati de clubul italian fiind doi jucatori ce activeaza in campionatul spaniol: Karim Benzema de la Real Madrid sau Diego Forlan de la Atletico Madrid.