CFR Cluj a obtinut o victorie binemeritata in cea de-a XIV-a etapa a Ligii 1, invingand cu 1-0 pe Dinamo Bucuresti. Sasa Bjelanovic a marcat singurul gol al meciului si campioana CFR a revenit in lupta pentru titlu. Dinamo nu a reusit sa faca fata unui CFR pragmatic, incheiand meciul cu un om mai putin pe teren, dupa eliminarea lui N'Doye.

CFR Cluj - DinamoFoto: cfr1907.ro

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

CFR Cluj a dominat meciul cu Dinamo, gazdele avand prima ocazie la poarta lui Dolha dupa doar patru minute, la lovitura de cap a capitanului Cadu. In decurs de patru minute, alb-rosii au avut trei ocazii importante, toate din afara careului clujean, la suturile celor doi Cristea si Niculae. In minutul 25, CFR a marcat dupa o actiune frumoasa de atac. De Zerbi a centrat de pe stanga, iar Sasa Bjelanovic a impins balonul in plasa, din cinci metri.

Repriza a doua nu a adus nicio imbunatatire in jocul apatic al dinamovistilor, cu toate ca Andone i-a introdus in minutul 46 pe Alexe si Bordeianu. Nervii si-au facut simtita prezenta, iar jocul a fost fragmentat des din cauza faulturilor repetate. N'Doye a primit doua cartonase galbene si cu cinci minute inainte de final a fost eliminat.

Ioan Andone, antrenor Dinamo: "Nu am fost bine oragnizati, nu am vazut nimic din ce am pregatit. E o victorie meritata a CFR-ului. Au fost inteligenti, au mai fost organizati ca noi. Am facut greseli, este al doilea meci cand jucam prost. Cunosc foarte bine echipa CFR-ului, le-am spus ca daca marcheaza, greu mai primesc gol. Au reintrat in lupta pentru cupele europene, noi nu ne putem gandi la titlu, cand suntem la 9 puncte de primul loc. E greu sa ne gandim mai ales ca jucam prost". (prosport.ro)

Sorin Cartu, antrenor CFR: "Una peste alta sunt multumit. Mergem mai departe. Telul nostru este sa acumulam cat mai multe puncte. La iarna vom trage linie si vom vedea unde ne situam fata de pozitiile fruntase. Acum ne gandim la Cupa Romaniei, vrem sa obtinem o victorie cu Bistrita. In rest, nu am ce comentarii sa mai fac".

Echipe de start:

CFR: Nuno Claro, Tony, Cadu (Rada '80), Piccolo, Edimar, Kone (Bud '62), Peralta, Costa, Culio, De Zerbi, Bjelanovic (Bastos '78)

Dinamo: Dolha, Rubio, Moti, Grigore, Diabate (Bordeianu '46), N'Doye, Munteanu, An. Cristea (Torje '70), Ad. Cristea, Ganea (Alexe '46), Niculae