Steaua a pierdut marele derbi cu Dinamo (scor 2-1), ros-albastrii plecand cu mana goala din Stefan cel Mare. "Am pierdut puncte importante, in fotbal nu intotdeauna castiga cel mai bun. Este dureros ca am pierdut cu Dinamo", a declarat Marius Lacatus la finalul disputei din Groapa.

Marius LacatusFoto: Hotnews

"Am pierdut trei puncte foarte importante. Este pacat dupa cum am evoluat, in fotbal nu intotdeauna cine joaca mai bine si castiga. Pacat de acele momente de neatentie si de ocaziile foarte mari pe care le-am ratat. Baietii au muncit mult pe teren, dar a fost. Este dureros ca am pierdut in fata lui Dinamo. Ne-a lipsit concentrarea la finalizare. Nu comentez arbitrajul" - Marius Lacatus (in cadrul conferintei de presa).

Click aici pentru rezultate si clasament.

"Am facut un meci bun, am dominat partida, dar din pacate nu am avut noroc. Dinamo a castigat din doua penaltiuri. Ne pare rau pentru suporteri, au fost alaturi de noi" - Cristi Tanase (digisport).

"Cred ca penalty-urile au fost clare, asta e, ce sa facem? Steaua joaca bine mereu, domina, dar ne trebuie mai multa concentrare in aparare. Pentru suporteri e greu ca am pierdut contra lui Dinamo. Am avut meciul la indemana, toata lumea e suparata. Dinamo nu a reintrat in lupta pentru titlul. Are jucatori foarte buni, dar azi a castigat cu noroc. I-am dominat tot meciul" - Pablo Brandan (digisport).