Campioana Barcelona intra in scena optimilor de finala din Champions League, catalanii urmand sa intalnesca pe VfB Stuttgart in deplasare. "Daca vom prinde una din zilele noastre bune, vom fi cu siguranta in sferturi", a declarat Josep Guardiola. Presa germana il da pe Ciprian Marica rezerva pentru partida care va incepe la ora 21:45 (Tvr1 - direct). In cealalta disputa a serii se vor intalni Olympiacos si Bordeaux.

Echipe probabile:

VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Molinaro - Trasch, Kuzmanovic - Cacau, Khedira, Hleb - Pogrebnyak (4-2-3-1)

Barcelona: Valdes - Maxwell, Milito, Pique, Puyol - Iniesta, Busquets, Toure Yaya - Henry, Ibrahimovic, Messi (4-3-3)

"Stim ca intalnim una dintre cele mai bune echipe din lume, dar avem sansa noastra. Cel mai important este ca nu avem ce sa pierdem. Hleb va fi foarte motivat sa joace cat mai bine, mai ales ca este imprumutat tocmai de la Barcelona. Suntem constienti ca nu trebuie sa le dam prea mult mingea, pentru ca atunci lucrurile devin letale" - Christian Gross, antrenor Stuttgart.

"Stuttgart traverseaza un moment foarte bun, cu un joc deosebit. Cu toate acestea, daca noi vom juca precum in zilele noastre bune cred ca ne vom califica in sferturi" - Josep Guardiola, antrenor Barcelona.

In ultima intalnire dintre cele doua echipe, Barcelona s-a impus cu 3-1 pe Nou Camp si cu 2-0 in Germania, in sezonul 2007-2008 al Champions League (faza grupelor).

Stuttgart: absenti - Martin Lanig si Arthur Boka.

Barcelona: absenti - Seydou Keita, Eric Abidal

Incerti: Ibrahimovic, Xavi, Daniel Alves.

Ultimele meciuri:

FC Koln - VfB Stuttgart 1-5

(Schorch 44; Cacau 13 31 38 74, Pogrebnyak 70)

Barcelona - Racing Santander 4-0

(Iniesta 7, Henry 29, Márquez 34, Thiago 84)

In cealalta intalnire a serii, Olympiacos va da piept cu Bordeaux. Partida se va disputa pe "Georgios Karaiskakis", fiind arbitrata de Howard Webb.

Echipe probabile:

Olympiakos: Nikopolidis - Torosidis, Papadopoulos, Mellberg, Bravo - Stoltidis, Maresca - Lualua, Dudu, Datolo - Derbyshire (4-2-3-1)

Bordeaux: Carrasso - Tremoulinas, Planus, Ciani, Chalme - Menegazzo, Sane - Plasil, Wendel, Gourcuff - Chamakh (4-2-3-1).