Steaua a castigat toate meciurile oficiale din actualul sezon, dar ros-albastrii vor disputa adevaratul test duminica, in cea de-a doua etapa a Ligii 1. Echipa lui Bergodi intalneste campioana de anul trecut, CFR Cluj.

"Va fi un meci interesant, cu cea mai buna echipa din Romania in acest moment. CFR are un lot valoros, dar si numeros. Suntem pregatiti pentru acest meci, avem un moral bun pentru ca venim dupa 5 victorii in meciuri oficiale. As vrea ca jucatorii mei sa reuseasca un rezultat bun, dar si un joc spectaculos, cu toate ca ambele vor fi greu de realizat. Nu voi cere marcaj special la niciunul din fotbalistii lui CFR. Kone, Dubarbier, Mara, Peralta sau Trica sunt foarte buni, asa ca voi cere o organizare buna in faza defensiva, atat, a declarat antrenorul Stelei in cadrul conferintei de presa de sambata, citat de site-ul oficial al echipei.

Bergodi a vorbit si despre pedeapsa Stelei de a juca doua meciuri de pe teren propriu in competitiile europene fara suporteri: "M-a suparat ca vom juca 2 etape fara suporteri. Astea sunt consecintele, acum trebuie sa le platim. Aveam nevoie de fani in meciul cu Saint Patrick's. E normal ca patronul sa fie suparat pe suporteri si este pacat ca s-a ajuns iar aici, mai ales dupa acea intalnire in care se ajunsese la pace intre fani si conducere. Sper sa nu apara un nou razboi intre fani si Gigi Becali, pentru ca daca se va intampla asa, inseamna ca nu am realizat nimic la acea intalnire".

Italianul a declarat inchisa telenovela lui Rada, care va ramane in lotul Stelei si a declarat ca nu va permite sa-l piarda si pe Ghionea din defensiva, dupa plecarea lui Goian la Palermo. Noul venit, Cristi Tanase nu va evolua in partida de duminica deoarece nu este refacut complet: "Eu respect jucatorii Stelei si chiar daca Tanase ar fi fost pregatit, el tot nu evolua cu CFR Cluj. Cristian nu este suta la suta refacut si nu are cum sa vina de doua zile la echipa si sa intre in locul unui jucator care a facut toata pregatirea cu Steaua".

In ceea ce priveste adversarul din play-off-ul Europa League, Bergodi a declarat: "Steaua a avut un pic de noroc ca a picat la tragerea la sorti cu Saint Patrick's. Nu am auzit niciodata de acesta echipa, dar cu toate acestea am tot respectul pentru ea. Nu va fi usor, mai ales ca vom juca fara spectatori in primul meci".