Real Madrid este pe cai mari in aceste zile dupa venirea lui Kaka si Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, cel mai bine din aceste transferuri minune a iesit Bwin, sponsorul de pe tricouri al galacticilor, acestia semnand prelungirea contractului inainte de venirea celor doi super jucatori. Astfel, casa de pariuri vieneza va da numai doua milioane de euro in plus (fata de sezonul trecut) pentru a avea numele inscriptionat pe tricourile purtate de Kaka si Ronaldo...

Bwin si-a prelungit intelegerea cu Realul inainte de alegerea lui Florentino Perez si de transferurile lui Kaka si Ronaldo. Astfel, de la 15 milioane pe stagiune, Bwin va plati 17 milioane de euro pentru sezonul viitor, cu toate ca Realul ii va avea in componenta pe cei doi super jucatori.

Capitalul de imagine dupa aceasta noua era galactica va fi imens pentru casa de pariuri, iar toate acestea la un super pret.

Perez nu mai are ce sa faca in acest moment, pentru ca aceasta intelegere are o clauza de reziliere mai mult decat costisitoare. Alegerea austriecilor de a prelungi cu Realul a fost mai mult decat inspirata.

Pentru a intelege si mai bine teapa financiara pe care a semnat-o Realul, este bine de stiut ca Manchester United (chiar si fara Ronaldo in echipa) a semnat o intelegere in valoare de 80 de milioane de lire sterline cu Aon Corporation pentru a avea numele pe tricourile Diavolilor pentru urmatoarele patru sezoane.

Chiar si Bayern Munchen sta mai bine decat Realul, bavarezii primind 17,03 milioane de euro de la T-Home pe sezon.

Fara Kaka si Ronaldo in echipa, AC Milan primeste 10 milioane de euro pe sezon de la Bwin, vienezii fiind prezenti pe tricourile celor mai bune doua echipe din Europa, Real si Milan (cele doua formatii au cele mai multe trofee Champions League castigate de-a lungul timpului).