Gica Popescu a spus despre jucatorii transferati la Dinamo ca sunt niste rebuturi. "Rebuturi in ghilimele", a precizat Baciul, care s-a referit in mod expres la Gabriel Tamas, Marius Niculae si Claudiu Niculescu. Clubul din Stefan cel Mare a reactionat ieri, publicand pe site-ul oficial un comunicat de presa iar conflictul a escaladat.

"Cu tot respectul pentru Niculescu, dar nu a jucat nici in Germania si nici in Cipru. Dinamo nu poate face performanta cu jucatori pe care ii aduce inapoi pentru ca nu fac fata in exterior. Dinamo nu a adus decat rebuturi, nu poate intra asa in Liga, oricat si-ar dori Borcea", a spus Popescu.

"Nu ne asteptam la aceasta reactie din partea unui fost fotbalist al echipei nationale si, in plus, fost jucator la Dinamo! E rusinos ca un jucator care a imbracat tricoul lui Dinamo sa vorbeasca astfel despre clubul care i-a intins o mana intr-un moment dificil al carierei. Dinamo a avut trei internationali in teren la Euro 2008: Lobont, Tamas si Marius Niculae. Claudiu Niculescu a jucat titular in Germania, e un simbol pentru Dinamo. Lobont, Tamas, Marius Niculae, Niculescu, toti au ales sa joace cu sufletul pentru Dinamo, nu pentru bani! De 10 ani, pe plan intern, Dinamo domina fotbalul romanesc ! Dinamo a avut o relatie corecta cu Gica Popescu. Din pacate, nu ne aducem aminte ca Dinamo sa fi castigat vreun trofeu cu Gica Popescu in teren", se arata in comunicatul oficial al dinamovistilor.

Jucatorii au comentat in cantonamentul din Antalya declaratiile lui Popescu. "A jucat la Dinamo si a fost coleg cu rebuturile de care vorbeste acum, putea sa evite sa faca afirmatii de acest gen, el cand a jucat la noi nu l-a numit nimeni rebut", au comentat jucatorii.

300.000 de dolari a incasat Gica Popescu atunci cand a venit la Dinamo, el semnand din postura de fotbalist liber de contract

Ionel Danciulescu:

"Claudiu Niculescu a facut multe lucruri pentru Dinamo, este un jucator emblematic pentru aceasta echipa"

Gica Popescu, in 2002:

"Regret alegerea pe care am facut-o in vara, si anume sa raman in campionatul nostru, nu a fost una prea fericita si aici se opreste aventura mea la Dinamo. Am lucrat intr-un grup bun, de baieti seriosi care vor sa munceasca si sa faca rezultate bune"