Benzema si-a aratat din nou clasa intr-un meci al carui final s-a jucat unsprezece contra noua. Olympique Lyon a invins cu 2-0, miercuri seara, ultima echipa din clasament, Sochaux. Cu un gol superb marcat de Delgado in prelungiri si cu doi jucatori de la Sochaux eliminati, Lyon a facut un meci de exceptie, desi adversarii au pus destule probleme.

Puel a optat pentru un 4-4-2 in acest meci. Prima mare ocazie a jucatorilor Lyon-ului a stat in piciorul lui Delgado, care a trimis balonul in bara, in minutul 32. Fara Juninho in teren, prima repriza s-a incheiat la egalitate: 0-0. Primul gol a fost inscris de Benzema, dupa un sut de la 25 de metri, executat impecabil. Fotbalistul de la Sochaux, Dalmat, a fost eliminat (minutul 81), iar dupa 11 minute Delagado stabileste scorul final: 2-0. Ultima faza a meciului a adus si o noua eliminare (Perquis, minutul 90+4) la Sochaux.

"In aceasta seara, jucatorii au fost motivati, au fost pregatiti din punct de vedere psihologic. Pentru acest meci am decis sa nu risc asa ca nu i-am folosit pe Hugo Lloris, Juninho si Ederson", a declarat tehnicianul OL, Claude Puel.

Minutul 66 Gol Benzema

Minutul 90+2 Gol Delgado