Avocatii celor trei tineri arestati dupa ce l-au agresat, inaintea partidei U Cluj - CFR Cluj, contand pentru ultima etapa a Ligii 1 la fotbal, disputata in luna mai, pe cameramanul jandarmeriei au cerut cercetarea in stare de libertate sub motivatia ca acestia nu reprezinta un pericol pentru societate.

In sustinerea pledoariei, avocatii celor trei tineri au adus argumente cum ar fi acelea ca gesturile lor au fost facute din cauza isteriei generale create inainte de acea partida precum si faptul ca acestia nu pot fi niciun fel de pericol pentru societate.

"Presedinti de cluburi si de partid care se viseaza presedinti ai Romaniei (s-a facut trimitere la Gigi Becali, patronul Stelei) si care au declarat public ca CFR Cluj trebuie oprita cu orice mijloace sa nu castige titlul pentru ca este o echipa de unguri au instigat", a precizat Stefan Hosu, avocatul unuia dintre tinerii inculpati.

Jandarmul Gabriel Romulus Osan a fost batut in ziua de 7 mai de catre patru suporteri ai formatiei Universitatea Cluj, unul dintre acestia, Paul Stanciu, lovindu-l pe angajatul jandarmeriei cu o caramida in cap, iar ceilalti cu picioarele.

UPDATE:

Sesizat in aceasta problema, Tribunalul Cluj a respins cererea de eliberare a tinerilor, acestia urmand sa ramana in continuare in arestul politiei.

Aici puteti vedea imagini cu cameramanul jandarmeriei imediat dupa incidente.

http://www.tv-net.ro/Stiri-Incidente-intre-suporteri-si-jandarmi+163